Εκκλησία

Επόμενος στόχος του BLM ο Χριστός! - Μετά τα αγάλματα πολιτικών παίρνει σειρά “ιερός” διωγμός

Οι ακτιβιστές του Black Lives Matter επεκτείνουν τις εκκλήσεις τους για καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας σε απεικονίσεις του Ιησού Χριστού.

Δεν τους έφτασαν τα αγάλματα των πολιτικών τώρα είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν “ιερό” πόλεμο. Βέβαια όλως τυχαίως η ενόχλησή τους για τα αγάλματα ή τις όποιες άλλες απεικονίσεις του Ιησού Χριστού συμπίπτουν με τις πεποιθήσεις των τζιχαντιστών!

Ο Shaun King, ένας κορυφαίος ταραχοποιός στο κίνημα των Black Lives Matter, έγραψε στο Twitter ότι οι «ευρωπαϊκές» απεικονίσεις του Ιησού Χριστού πρέπει να καταργηθούν και είπε ότι αυτή ήταν μια μορφή «λευκής υπεροχής».

https://twitter.com/shaunking/status/1275106946916499456?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1275106946916499456&ref_url=https%3A%2F%2Fthenationalpulse.com%2Fnews%2Fnow-theyre-coming-for-christ%2F

Δεν είναι σαφές εάν ο κ. Κινγκ είναι πραγματικά μαύρος, επειδή υφίσταται μιας μεγάλη φυλετική φήμης σχετικά με τη γενεαλογία του και πώς παρουσιάζεται στους Μαύρους Αμερικανούς.

Παρ 'όλα αυτά, ο Κινγκ πήρε ...τα πάνω του στο κίνημα δηλώνοντας: «Ναι. Όλες οι τοιχογραφίες και τα βιτρό παράθυρα του λευκού Ιησού, και της Ευρωπαίας μητέρας του, και οι λευκοί φίλοι τους πρέπει επίσης να κατεβούν. Είναι μια ακαθάριστη λευκή υπεροχή. Δημιουργήθηκε ως εργαλεία καταπίεσης. Ρατσιστική προπαγάνδα. Όλοι πρέπει να κατέβουν. "

Οι ακτιβιστές και οι ηγέτες του Black Lives Matter προωθούν όχι μόνο τη βία και την καταστροφή, αλλά ζητούν και άλλα εξτρεμιστικά μέτρα, όπως την κατάργηση και την αφαίρεση της αστυνομίας.

Το κάλεσμα του King για καταστροφή θρησκευτικών συμβόλων έρχεται μετά από σχεδόν ένα μήνα ταραχών, λεηλασιών και καταστροφών σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις της Αμερικής.

Οι ακτιβιστές του BLM παραδέχονται ακόμη και ανοιχτά ότι είναι ριζοσπαστικοί μαρξιστές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Αγωνία για τον Ιρανό πρόεδρο: Βρέθηκε το ελικόπτερο μεταδίδει η τηλεόραση του Ιράν - Όλη η χώρα προσεύχεται - "Είναι νεκρός" λέει το Ισραήλ (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες στη δύσβατη περιοχή υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τον εντοπισμό των επιβατών - Τα σενάρια...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...