εκκλησία στο Πήλιο
Εκκλησία
Ενημερώθηκε στις:

Αντίδωρο σε σακουλάκι και δώρο μάσκα και αντισηπτικό!

Στην πρώτη λειτουργία με πιστούς, μετά από τόσον καιρό, σήμερα Κυριακή της Σαμαρείτιδος όλα ήταν άψογα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Κορώπης, στη γνωστή Μπούφα Πηλίου.

Ο κόσμος τήρησε τους κανόνες ασφαλείας, εφαρμόζοντας αντισηπτικό στα χέρια και κρατώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας, μέσα και έξω από τον Ιερό Ναό.

Λίγο πριν την απόλυση, κι αφού όλοι μαζί έψαλαν συγκινημένοι το “Χριστός Ανέστη”, ο εφημέριος, Πρωτοπρεσβύτερος π.Κωνσταντίνος Πλακιάς, απευθυνόμενος προς το εκκλησίασμα, τόνισε:

“Αγαπητοί μου Χριστιανοί, σεβόμαστε την ωραιότητα του προσώπου. Του κάθε Προσώπου.

Άλλωστε δεν είμαστε αριθμοί, αλλά Πρόσωπα! Βαπτισμένοι στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, στο όνομα της Αγίας Τριάδος.

Δημιουργήματα μοναδικά και ανεπανάληπτα του Αληθινού Θεού που έλαβε ανθρώπινη μορφή για τη δική μας σωτηρία!

Και αυτή την ιερότητα, καλούμαστε να διακονήσουμε και να διαφυλάξουμε με κάθε πρόσφορο μέσο.

Ο Ιερός μας Ναός, παρά την αρνητική οικονομική συγκυρία, κατάφερε και εξασφάλισε υφασμάτινες μάσκες προστασίας προσώπου, καθώς και μικρά μπουκαλάκια με αντισηπτικό gel για την υγιεινή των χεριών.”

Μαζί με το αντίδωρο (που σημειωτέον ήταν συσκευασμένο από τους/και τις επιτρόπους του Ναού σε ατομικά σακουλάκια), ο ιερέας χάρισε σε όλους τους πιστούς, από μία υφασμάτινη μάσκα προστασίας και αντισηπτικό gel για την υγιεινή των χεριών.

αντίδωρο Πήλιο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ