Εκκλησία

Δεκαπενταύγουστος 2019: Ανοίγει και πάλι τις πύλες του ο ιστορικός ναός του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Καΐρου

Σήμερα 15 Αυγούστου 2019, γιορτή της Παναγίας, ανοίγει και πάλι τις πύλες του ο επιβλητικός ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καΐρου, μετά τη μεγάλη ανακαίνιση που υπέστη για να διασωθεί από τη φθορά του χρόνου.

Την ανακαίνιση του ναού, που φέτος συμπληρώνει 105 χρόνια ζωής, υποστήριξαν οικονομικά η Αιγυπτιώτισσα επιχειρηματίας Αικατερίνη Σοφιανού-Μπελεφάντη και η Ελληνική Κοινότητα του Καΐρου.

Στα θυρανοίξια της ανακαινισμένης εκκλησίας που θα τελέσει περί τα τέλη Σεπτεμβρίου ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος, έχει προσκληθεί να παραστεί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

maxhtika-kogreso
Κόσμος 0

Ολική ανατροπή! Νέα έκθεση του Κογκρέσου αποκαλύπτει πόσα μαχητικά έχασε η Ινδία και πόσα το Πακιστάν κατά την διάρκεια του πολέμου τον Μάιο

Ολική ανατροπή στα όσα πιστεύαμε για τις απώλειες μαχητικών της Ινδίας και του Πακιστάν από τον πόλεμο του φετινού Μαΐου