Εκκλησία

π. Αυγουστίνος Καντιώτης: Η Εκκλησία δεν θέλει χωρισμό! Χωρισμός θα γίνει από το κράτος το άθεον και μασονικόν.


To ακόλουθο βίντεο αποτελεί μία προφητεία που πολύ πρόσφατα αποτέλεσε σημαντικό ζήτημα σχετικά με τις Πολιτείας και Κράτους.

«Τώρα, χωρισμός δεν θα γίνει από την Εκκλησία, το λέγω μετά λύπης. Προφητεύω: Η Εκκλησία, η Ιεραρχία δεν θέλει χωρισμό! Χωρισμός θα γίνει από το κράτος το άθεον και μασονικόν. Η Εκκλησία αφού εξεκμεταλλεύθει επί 150 χρόνια, την Εκκλησία του Χριστού, και χρησιμοποίησε αυτήν ως υπηρέτρια… θα δώσει μια κλωτσιά και θα την πετάξει από την ράχη του κράτους, θα νομίζει ότι είναι φτωχή! Αλλά μια Εκκλησία φτωχή, μια Εκκλησία φτωχή σαν τον Ναζωραίο, σαν τον Ναζωραίο, μια Εκκλησία διωγμένη σαν τον Ναζωραίο, μια Εκκλησία σταυρωμένη σαν τον Ναζωραίο, αυτό το αρνίον το άκακον, το αρνί το άκακον δεν θα το νικήσει το θηρίο, δεν θα νικήσουν τα θηρία της αβύσσου, θα νικήσει ούτε ο Τίγρης ούτε ο Λέων ούτε τα σύμβολα του σκότους ούτε η Ημισέληνος , θα νικήσει Ιησούς Χριστός Εσταυρωμένος! Ον παίδες Ελλήνων υμνείτε και υπερυψούτε εις πάντας τους αιώνας».

https://www.youtube.com/embed/2L-AiGw3_7s?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ