Εκκλησία

Νέο φρούτο! "Χριστιανοί μάγοι" αποκαλούν μάγο τον Ιησού και βιβλίο μαγείας την Βίβλο

Η πρώτη ετήσια συνδιάσκεψη "Χριστιανών μάγων & μαγισσών" πρόκειται να φιλοξενηθεί στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης τον Απρίλιο και θα περιλαμβάνει τον "Προφήτη" Calvin Witcher ο οποίος συμφωνεί με την θέση της Συνέλευσης ότι ο Ιησούς ήταν μάγος και ότι η Αγία Γραφή είναι στην πραγματικότητα ένα "μαγικό βιβλίο".

Η "αιδεσιμότατη" Valerie Love, που βρίσκεται πίσω από την εκδήλωση και που περιγράφει τον εαυτό της ως "χριστιανή μάγισσα" και χειροτονήθηκε  "επίσκοπος πνευματικής συνείδησης", ξεκίνησε πρόσφατα το Σύμφωνο των Χριστιανών Μαγικών Σχολών Μυστηρίων για να βοηθήσει-λέει- τους χριστιανούς να γνωρίσουν τη μαγεία, την οποία οι επικριτές καταδικάζουν ως " επικίνδυνη " Επιμένει ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με την ιδέα των χριστιανών να ασκούν μαγεία παρά τις βιβλικές προειδοποιήσεις.

Σε μια εκτεταμένη συζήτηση πριν από περίπου δύο μήνες για το συμβιβασμό της πρακτικής της μαγείας και του χριστιανισμού, ο Witcher, του οποίου ο ιστότοπος λέει ότι «φέρνει τα μηνύματα του Θεού στην ανθρωπότητα μέσω ισχυρής διδασκαλίας και εκπαίδευσης, επιτρέποντας στους μη παραδοσιακούς οπαδούς να ακούσουν τη θεϊκή φωνή της ελπίδας" είπε ότι η Βίβλος είναι ένα" τεράστιο βιβλίο μαγείας ".

"Η Αγία Γραφή είναι ένα τεράστιο βιβλίο μαγείας. Δεν μπορείτε να προσπεράσετε ότι ο Ιησούς  είναι ένας μάγος.", είπε και επεσήμανε πως τα θαύματα ήταν σαφή παραδείγματα μαγείας.

"Μιλάμε για τη μαγεία στην κατανόηση της βάσης, πρόκειται για αλλαγή του φυσικού με υπερφυσικά μέσα. Είναι μια αλχημική διαδικασία. Όπως ότι μετατρέπεται το νερό σε κρασί. Ένα, δύο ψάρια και πέντε ψωμιά, τροφοδοτούν το πλήθος. Είναι απολύτως μορφές μαγείας. Το περπάτημα στο νερό ορίζει το φυσικό πεδίο και τους νόμους που διέπουν αυτό το φυσικό επίπεδο. Αυτά είναι όλα τα βασίλεια της μαγείας", υποστήριξε.

Η Love αό την πλευρά της αποκάλυψε προηγουμένως ότι «γεννήθηκε μια μάγισσα» αλλά αναγκάστηκε να καταπνίξει την ταυτότητά της ούσα "Μάρτυρας του Ιεχωβά" από την ηλικία των 4 έως 30 ετών όταν εγκατέλειψε τελικά αυτήν τη «λατρεία». Επίσης είπε ότι πιστεύει ότι «είναι φυσικό» να ενσωματωθεί ο Χριστιανισμός και η μαγεία, ενώ ο Witcher υποστηρίζει ότι οι ηγέτες των εκκλησιών διδάσκουν εναντίον του για να κρατούν τους ανθρώπους ως «σκλάβους».

«Πιστεύουμε ότι είμαστε ένα με το Πνεύμα, δεν είμαστε απλώς μια επέκταση του Θεού. Όλοι οι Χριστιανοί είναι μυστικιστές. Είμαστε ένα με το Πνεύμα. Είμαστε παιδιά του Θεού. Είμαστε τα παιδιά του Παντοδύναμου. ... Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ μου και του Πατέρα. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ μου και του Ιησού », είπε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ