Εκκλησία

Παυλόπουλος: Σημαντικό βήμα η χορήγηση της αλβανικής ιθαγένειας στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο

«Σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της περαιτέρω ουσιαστικής βελτίωσης των σχέσεων Ελλάδας και Αλβανίας είναι η χορήγηση της Αλβανικής ιθαγένειας στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο» τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο.

Στην επικοινωνία που είχαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος εξέφρασε τις θερμές ευχές του για την εορτή των Χριστουγέννων προς τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο και την ειλικρινή ικανοποίησή του για την προς αυτόν χορήγηση της Αλβανικής ιθαγένειας, ενέργεια η οποία επισφραγίζει την πολύχρονη υποδειγματική συμπεριφορά του και ως εν τοις πράγμασι πολίτη της Αλβανίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος θα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς αύριο Τρίτη, 26.12.2017, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας κ. Ιλίρ Μέτα, προκειμένου να του εκφράσει σχετικώς τις θερμές του ευχαριστίες, δοθέντος ότι η πρωτοβουλία αυτή του Αλβανού Προέδρου συνιστά, επιπλέον, ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της περαιτέρω ουσιαστικής βελτίωσης των σχέσεων Ελλάδας και Αλβανίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ