Εκκλησία

Οικουμενιστικό νερό δια πάσαν Αίρεσιν

Ο  Βαρθολομαίος επισκέφθηκε  την Ελβετία στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια λειτουργίας του ''Ορθόδοξου Κέντρου του Οικουμενικού Πατριαρχείου'' στο Σαμπεζύ, καθώς και στο πλαίσιο της επετείου των 20 χρόνων από την ίδρυση του Ινστιτούτου Μεταπτυχιακών Σπουδών.

24 Απριλίου 2017, 12:00 τοπική ώρα, πραγματοποίησε ανοιχτή δημόσια διάλεξη στην έδρα του ''Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών'' (ΠΣΕ) στη Γενεύη.

Αναφέρθηκε σε ζητήματα που σχετίζονται με την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου, όπως επίσης και σε ζητήματα που αφορούν τις σύγχρονες περιβαλλοντικές... προκλήσεις και την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών...

Φωτογραφία του χρήστη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.

Στην φωτογραφία, εκ δεξιών ο μέγας πρωτοπρεσβύτερος του Πατριαρχείου της Κω/λεως π. Γεώργιος Τσέτσης εκδεδυμένος του ράσσου υπό του φόβου -βεβαίως- των Τούρκων εθνικιστών...!

Ακολούθησε γεύμα , όπου έγινε και ανταλλαγή δώρων με τους... συνήθεις αιρετικούς κύκλους καθολικών και λοιπών προτεσταντικών, ομογάλακτων παρασυναγωγών. Προσφέρθηκε δε και εμφιαλωμένο ''οικουμενιστικό'' νερό εις τύπον ''εξαγνιστικού ύδατος'', το οποίο, όπως αναγράφεται και στην συσκευασία του... ''το οικουμενικό δίκτυο του νερού προωθεί το ανθρώπινο δικαίωμα στο νερό!.. Είμαστε μια γαλάζια κοινωνία...''

https://youtu.be/kGaMFvN0_HI

''Θύματα ατυχή του αρχεκάκου όφεως''
και μόνο που τους βλέπεις αισθάνεσαι ανεκμυστήρευτο αποτροπιασμό
και τραγωδιακή οδύνη.
Ο άνθρωπος που ονόμασε τις Αιρέσεις ως Εκκλησίες
και τους Αντιαιρετικούς και Ομολογητές Πατέρες της Εκκλησίας,
ως ''θύματα ατυχή του αρχεκάκου όφεως...
Η απόλυτη Πτώση και ο δαιμονικός περίγελος.

Γ. Δ.

agiosioannisotheologoskavalas

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ