tzolis
Αθλητισμός

«Έλαμψε» ο Τζόλης στο ντεμπούτο του με την Άρσεναλ: Μοίρασε 2 ασίστ και σήκωσε την πρώτη κούπα

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Με το «δεξί» έχει ξεκινήσει για τα καλά η σεζόν για τον Χρήστο Τζόλη, αφού στο πρώτο του επίσημο ντεμπούτο με την Άρσεναλ, πήρε φανέλα βασικού, μοίρασε δύο ασίστ και οι «κανονιέρηδες» διέλυσαν με 3-0 την Μάνστεστερ Σίτι και κατέκτησαν το Community Shield.

Ο «Mr. Assist» ξαναχτύπησε και έδωσε έτοιμα γκολ στον Χάβερτς(28΄) και στον Έντεγκαρντ(48΄), ενώ το πρώτο γκολ το πέτυχε ο Καλαφιόρι, μόλις στα 24 δευτερόλεπτα!

Η κεφαλιά πάσα στον Χάβερτς

Η πανέμορφη πάσα στον Έντεγκαρντ

Στον αντίποδα η εικόνα της ομάδας του Έντσο Μαρέσκα - στο ντεμπούτο του Ιταλού -ήταν απογοητευτική. Οι «πολίτες» έδειξαν κατώτεροι των περιστάσεων, φανερά αποδυναμωμένοι εξαιτίας της απουσίας του Ρόδρι (έμεινε εκτός αποστολής και βρίσκεται μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα), μη καταφέρνοντας να φανούν ανταγωνιστικοί. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ