ronaldo
Αθλητισμός

Απίστευτη δήλωση Ρονάλντο: «Δεν θέλω να είμαι ταπεινός - Είμαι καλύτερος από τον Μέσι»

Σαρωτικός ήταν ο Πορτογάλος σούπερσταρ Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη, που παραχώρησε στον Βρετανό δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν.

Ο Ρονάλντο χωρίς περιστροφές δήλωσε ότι είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον Μέσι. «Είναι ο Μέσι καλύτερος από μένα; Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Δεν θέλω να είμαι ταπεινός».

Ο ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε ότι έγινε δισεκατομμυριούχος πριν από πολλά χρόνια.

Ερωτηθείς αν τον πείραξε η δήλωσε του Γουέιν Ρούνεϊ ότι ο Μέσι είναι καλύτερος από τον Κριστιάνο, ο Πορτογάλος σταρ ήταν σαφής: «Δεν με ενοχλεί καθόλου».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Κυκλώνει την Ινδία ο Ερντογάν - Με ποια χώρα εκτός του Πακιστάν συμμάχησε στρατιωτικά η Τουρκία για να χτυπήσει με πόλεμο την Ινδία;

Σε αυτήν την χώρα η Άγκυρα στέλνει βαλλιστικούς πυραύλους και τροχοφόρα άρματα μάχης ενώ κρατά “ζεστό” το θέμα του...