Αθλητισμός
Ενημερώθηκε στις:

Premier League: Ήττα για την Τσέλσι - «Ανάσα» για τη Νιούκαστλ

Η Τσέλσι προηγήθηκε κόντρα στη Σάντερλαντ, αλλά έχασε την ευκιαρία να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της Premier League, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 2-1 από τη Σάντερλαντ, που ανέτρεψε το σκορ στις καθυστερήσεις μέσα στο Στάμφορντ Μπιτζ. Νίκη 2-1 για τη Νιούκαστλ κόντρα στη Φούλαμ.

Με γκολ του Γκαρνάτσο μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα, η Τσέλσι πήρε προβάδισμα κόντρα στη φετινή έκπληξη της Premier League, τη Σάντερλαντ και είχε την υπεροχή στο υπόλοιπο του αγώνα, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στην πρώτη τους ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και έφθασαν σε μία σπουδαία ανατροπή, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ο Ίσιντορ “απάντησε” στο γκολ των “μπλε” του Λονδίνου από το 22′ και με την ομάδα του να “αντέχει” στην άμυνα, ο Τάλμπι βρήκε την ευκαιρία να “χτυπήσει” σε μία αντεπίθεση στο 93′, για να χαρίσει στην ομάδα του μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1.

Ίδιο ήταν το σκορ και στο Νιούκαστλ – Φούλαμ, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν όμως σε αυτή την περίπτωση τη νίκη. Οι “καρακάξες” προηγήθηκαν με τον Μέρφι στο 18′, αλλά χρειάστηκαν και ένα δεύτερο γκολ από τον Γκιμαράες, για να “λυγίσουν” στο φινάλε τους Λονδρέζους, που είχαν ισοφαρίσει με τη σειρά τους στο 56′, με τον Λούκιτς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ