Αθλητισμός

Κωπηλασία: Χρυσά τα δύο κορίτσια Κοντού και Λυκομήτρου

Οι επιτυχίες της Ελλάδας στο υγρό στοιχείο, δεν έχουν τελειωμό! Στην κωπηλασία και συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 που διεξάγεται στο Πόζναν της Πολωνίας, το δίδυμο Μηλένα Κοντού και Βάλια Λυκομήτρου, έκανε περήφανη τη χώρα μας κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Τα δύο κορίτσια πρώτευσαν στο διπλό σκιφ. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε χρόνο 6:51.63, έχοντας πάρει από το ξεκίνημα του τελικού τα ηνία της κούρσας και αφήνοντας δεύτερη την Πολωνία (6:52.55) και τρίτη την Γερμανία (6:53.51).

Στη δίκωπο ανδρών, οι Ανδρέας Μπούρκας και Αλέξανδρος Χατζηαυγουστίδης τερμάτισαν στην 6η θέση με χρόνο 6:36.54. Στον Β’ τελικό Β του διπλού σκιφ ανδρών, οι Κωνσταντίνος Γιαννούλης και Ιάσωνας Μουσελίμης πήραν την τρίτη θέση με χρόνο 6:26.56 και κατετάγησαν 9οι στη γενική.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Netanyahu
Μέση Ανατολή 0

Πυροβολούν τα πόδια τους στο Ισραήλ; Βαφτίζουν την Τουρκία «νέο Ιράν» και οι Βρετανοί τους προειδοποιούν για το απόλυτο γεωπολιτικό χαρακίρι!

Η σταθερότητα στη Μέση Ανατολή κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή με τις σχέσεις Ισραήλ και Τουρκίας να κρίνουν το αύριο