Αθλητισμός

Δύο συλλήψεις οπαδών στον αγώνα της Εθνικής με την Ιρλανδία

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα της Εθνικής Ελλάδας το βράδυ της Κυριακής (13/10), στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από τους αστυνομικούς που είχαν διατεθεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την πρόληψη της αθλητικής βίας, κατά τους οποίους συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 24 ετών.

Συγκεκριμένα, σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε εξωτερικά των θυρών, πριν την έναρξη του αγώνα, διαπιστώθηκε πως ο 24χρονος κατείχε κροτίδα, ενώ ο 21χρονος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα μέσω κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας του γηπέδου να χρησιμοποιεί συσκευή λέιζερ σε βάρος άλλων φιλάθλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Αυτοί δεν συμφωνούν ποτέ με Τούρκους! Κούρδοι κομάντος του SDF κρατούν σημαία με τον Δικέφαλο αετό έτοιμοι για την επικείμενη σύγκρουση

Τουρκικές μηχανοκίνητες δυνάμεις εισήλθαν στο Χαλέπι προδικάζοντας ευθεία πολεμική σύγκρουση με τους Κούρδους το...