Αθλητισμός

Δύο συλλήψεις οπαδών στον αγώνα της Εθνικής με την Ιρλανδία

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα της Εθνικής Ελλάδας το βράδυ της Κυριακής (13/10), στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από τους αστυνομικούς που είχαν διατεθεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την πρόληψη της αθλητικής βίας, κατά τους οποίους συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 24 ετών.

Συγκεκριμένα, σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε εξωτερικά των θυρών, πριν την έναρξη του αγώνα, διαπιστώθηκε πως ο 24χρονος κατείχε κροτίδα, ενώ ο 21χρονος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα μέσω κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας του γηπέδου να χρησιμοποιεί συσκευή λέιζερ σε βάρος άλλων φιλάθλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...