Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Νέα κλοπή! Άρπαξαν υπολογιστή με «εμπιστευτικά έγγραφα»

Μια νέα κλοπή πληροφοριών που σχετίζονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού σημειώθηκε την 1η Μαρτίου, σύμφωνα με το BFMTV.

Σύμφωνα με το γαλλικό μέσο, που επιβεβαιώνει δημοσίευμα του Actu 17, θύμα κλοπής έπεσε η γενική γραμματέας του νοσοκομείου Avicenne, η οποία κατήγγειλε ότι στο αστυνομικό τμήμα του Ντρανσί, ότι κλάπηκε ο υπολογιστής της μέσα από το αυτοκίνητό της. Η κλοπή έγινε νωρίς το βράδυ σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου, ενώ έκανε τα ψώνια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακοί Παρίσι 2024: Έναρξη στον Σηκουάνα, beach volley στον Άιφελ -Τι αποκάλυψε ο συντονιστής Λ. Κωνσταντινίδης

Τα ηλεκτρονικά της μηνύματα περιείχαν «εμπιστευτικά έγγραφα», συμπεριλαμβανομένων χαρτών πρόσβασης και σχεδίων κυκλοφορίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το αστυνομικό τμήμα του Ντρανσί έχει αναλάβει τις έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Φεβρουαρίου είχαν κλαπεί δύο USB και ένας φορητός υπολογιστής που περιείχαν «ευαίσθητα δεδομένα» σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού από έναν υπεύθυνο κυβερνοασφάλειας στο δημαρχείο του Παρισιού, όπως αποκάλυψε το BFMTV.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ