Αθλητισμός

Σε δεινή θέση η Παρτιζάν: Kινδυνεύει να χάσει το γήπεδο της...λόγω χρεών προς το Δημόσιο!

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς, εξέφρασε την ανησυχία του για τις φορολογικές οφειλές.

Ο Μιγιαΐλοβιτς σε δηλώσεις του ανέφερε ότι τα χρέη της Παρτιζάν την περασμένη σεζόν έφτασαν τα 20.000.000 ευρώ, τα οποία πλέον έχουν αυξηθεί κοντά στα 25 εκατ.! Επίσης, αποκάλυψε ότι ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Μίλοραντ Βούτσελιτς υποθήκευσε 11.700.000 ευρώ σε φόρους, λόγω χρεών.

Ο Μιγιαΐλοβιτς υπογράμμισε ότι σε περίπτωση που το κράτος αρχίσει να εισπράττει το χρέος, τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η Παρτιζάν να χάσει το «σπίτι» της, το «Stadion Partizan»,όπως αναφέρει το newsbomb.gr.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς σε κανάλι της Σερβίας:

«Ενα έχω να πω, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Ανησυχώ πολύ για την κατάσταση στην Παρτιζάν. Αυτή είναι μια πολύ πιο δύσκολη κατάσταση. Έτσι, ο Μίλοραντ Βούτσελιτς, όταν ήταν πρόεδρος της JSD και της FK Πρτιζάν, υποθήκευσε 11,7 εκατ. στο όνομα φόρων λόγω χρεών στη ΦΚ Παρτιζάν. Πέρυσι ο ποδοσφαιρικός σύλλογος χρωστούσε 20 εκατ. ευρώ φόρους και τώρα χρωστάει 23-24 εκατ. ευρώ. Τι θα κάνουμε όταν το κράτος αρχίσει να εισπράττει φόρους 23-24 εκατ. ευρώ. Το κράτος μπορεί να έρθει στο γήπεδο για εκτέλεση αυτή τη στιγμή. Η Παρτιζάν χρωστάει, λοιπόν, επαναλαμβάνω, 23-24 εκατομμύρια για φόρους. Πώς θα το πληρώσει; Εάν η φορολογική διοίκηση πάρει το γήπεδο, η JSD Partizan θα μείνει χωρίς το πολυτιμότερο περιουσιακό της στοιχείο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...