Αθλητισμός
Ενημερώθηκε στις:

Έξαλλος ο Αταμάν: «Μαλ@@@ιες τα όσα έγραψαν ότι είπα στον Ερντογάν για τη Φενέρμπαχτσε, θα πάω στα δικαστήρια»

Ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε τα όσα γράφτηκαν για τη συνομιλία του με τον Ερντογάν λέγοντας ότι ήταν ψέματα, ενώ εξήγησε ότι θα κινηθεί και νομικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Όπως θα γνωρίζετε σήμερα επισκέφθηκα τον πρόεδρο Ερντογάν μετά τη συνάντησή του με τον κύριο Μητσοτάκη. Τον επισκέφθηκα στην πρεσβεία της Τουρκίας και μείναμε και μιλήσαμε μισή ώρα. Κάποιος στην Ελλάδα, κάποιος από τους φίλους σας, είπε μαλ@@@ιες»

Και συνέχισε: «Ότι με ρώτησε γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό και ότι του απάντησα ότι ήρθα για να κερδίσουμε τη Φενέρμπαχτσε. Είναι τελείως μαλ@@@ιες. Εντάξει; Μιλήσαμε για τη φιλία μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων, μιλήσαμε για την αθλητική κουλτούρα στην Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Δεν είπαμε καμία λέξη για τη ΦενέρμπαχτσεΚαι οποιος το έγραψε θα πάω στο δικαστήριο για αυτούς. Είναι εντελώς μαλ@@@ιες. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω γιατί είναι σημαντικό για εμένα».

Το απόσπασμα στο 15:34 του video

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ