Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, αλλά όλοι ξέρουν ότι είμαι Νιγηριανός»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την καταγωγή του, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι όλοι ξέρουν ότι είναι Νιγηριανός.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετείχε στο podcast «48 minutes», με τον Έλληνα σούπερ σταρ του NBA να μιλάει για το ποιο μέρος της προσωπικότητάς του είναι περισσότερο ελληνικό και ποιο νιγηριανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δημοσιογράφοι συνέκριναν την περίπτωση του “Greek Freak” με αυτή του Χακίμ Ολάζουον, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δίνει ξεκάθαρη απάντηση.

«Έχω τις αξίες και τις αρχές της Νιγηρίας. Άλλωστε οι γονείς μου είναι Νιγηριανοί και έχω μεγαλώσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Βέβαια εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα, με την ευρωπαϊκή νοοτροπία, οπότε έχω στοιχεία και από τις δύο πλευρές» είπε ο ηγέτης των Μπακς και πρόσθεσε: «Η περίπτωση μου μοιάζει λίγο με του Ολάζουον γιατί και εκείνος αν και Νιγηριανός αντιπροσώπευε περισσότερο το αμερικάνικο κομμάτι του.

Στο τέλος της ημέρας, όλοι γνωρίζουν ότι εγώ είμαι Νιγηριανός. Αυτή την κουλτούρα έχω. Το καλοκαίρι πήγα και με τη μητέρα μου, συνάντησα τους συγγενείς μου. Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, έχω παίξει με την Ελλάδα, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είμαι Νιγηριανός, Αφρικανός».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ