Αθλητισμός

Νέα Φιλαδέλφεια: Τρομακτική πρόκληση απ’ τον πρώην αρχηγό των BBB

Ο λόγος για τον Ντένις Σέλερ, σκληροπυρηνικό χούλιγκαν σχεδόν όλη του τη ζωή, ενώ πολέμησε στην Ουκρανία με το τάγμα του Azov. Ο συγκεκριμένος με ανάρτησή του στα social media, προκαλεί απίστευτα με όσα είπε κατά των οπαδών της ΑΕΚ.

Ο πρώην επικεφαλής των Bad Blue Boys, χαρακτηρίζει τους φίλους της Ένωσης «Τούρκους πρόσφυγες» και ευθέως απειλεί πως θα γίνουν «κρέας για γκούλας». Όλα αυτά σε φωτογραφία του με τον Νταβόριν Κάρατσιτς, τον δικηγόρο που χαρακτήρισε τους ΑΕΚτζήδες: «Ανθρώπινα αποβράσματα και σκουπίδια».

Ο Σέλερ έγραψε χαρακτηριστικά:

«Για τους Τούρκους πρόσφυγες και τους βρικόλακες Ρώσους, λέμε καλώς τα κρεμμύδια, τις ντομάτες, τις πιπεριές, το πεπερόνι και τις πατάτες σε αφθονία, για ένα καλό γκούλας χρειαζόμαστε μόνο κρέας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...