Αθλητισμός

ΕΠΟ για θάνατο 20χρονου ποδοσφαιριστή στην Καρδίτσα: Υποχρεωτική η ύπαρξη απινιδωτή σε όλα τα γήπεδα

Καμιά φορά, ακόμα και τα αυτονόητα πρέπει να γίνονται θέμα συζήτησης στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ειδικά, όταν υπάρχει θάνατος νεαρού παίκτη. Κατά τη διάρκεια της σημερινής (17.01) Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ συζητήθηκε και η τραγωδία με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή στην Καρδίτσα.

Ο άτυχος 20χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε την ώρα του αγώνα Καραϊσκάκης Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου, με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του αθλητή από την Καρδίτσα να «δείχνουν» ότι ο θάνατος του επήλθε από ισχαιμία του μυοκαρδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θάνατος του 20χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή στο Μαυρομάτι Καρδίτσας, σόκαρε την ελληνική κοινωνία, με την ΕΠΟ να συζητά για το τραγικό περιστατικό κατά τη διάρκεια της σημερινής Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και να παίρνει την απόφαση να υπάρξει απινιδωτής σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας!

Η σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιστροπής:

“Η ΕΠΟ θα απευθύνει επιστολή στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με την οποία θα ζητά να ενημερωθούν όλοι οι Δήμοι που έχουν στην ιδιοκτησία τους γήπεδα ότι είναι υποχρεωτική η ύπαρξη απινιδωτή ως προϋπόθεση για την αδειοδότηση τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και στη σχετική ΚΥΑ.”

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ