Αθλητισμός

Αποθεώθηκαν στο Παρίσι οι «τρικολόρ»

Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο και ξεπερνώντας τη θλίψη της απώλειας του τίτλου του παγκόσμιου πρωταθλητή στο ποδόσφαιρο, οι Γάλλοι υποδέχτηκαν σήμερα τους παίκτες της εθνικής, οι οποίοι έφτασαν γύρω στις 9 ώρα Ελλάδας στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ του Παρισιού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσιογραφικές πληροφορίες ανέφεραν πως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν ήθελαν καμία τελετή υποδοχής, ούτε άλλωστε γνώριζαν τι μέλλει γενέσθαι μετά την άφιξη τους στην πρωτεύουσα της Γαλλίας και ειδικότερα στο ιστορικό Hôtel de Crillion. 

Διαπιστώνοντας όμως πως χιλιάδες φίλαθλοι τους ανέμεναν επί ώρες, υπό βροχή και παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην κατάμεστη πλατεία Κονκόρντ του Παρισιού, εμφανίστηκαν περί τις 22.30 στο συγκεντρωμένο πλήθος βιώνοντας μια πραγματική αποθέωση από νεαρούς κυρίως συμπατριώτες τους που έχουν συνηθίσει να βλέπουν την εθνική Γαλλίας να πρωταγωνιστεί τις τελευταίες δεκαετίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Πύρρεια νίκη” των Rafale F4 για τη “Συμφωνία του Αιώνα”: Η εντατική “Παρισινή διπλωματία” εξασφάλισε 200 μαχητικά που θα αντικαταστήσουν τα F-15C/D Eagles του Ριάντ

Στα μέσα Ιουλίου κατέστη σαφές ότι η Γερμανική κυβέρνηση είχε ματαιώσει την πώληση σαράντα οκτώ μαχητικών αεροσκαφών...