Αθλητισμός

FIFA: Αλλαγή στην ημέρα έναρξης του Παγκοσμίου κυπέλλου

To Παγκόσμιο κύπελλο έχει ημερομηνία έναρξης την 21η ημέρα του Νοέμβρη με τον αγώνα της Σενεγάλης απέναντι στην Ολλανδία για τον πρώτο όμιλο.

Συμφωνα με το novasports.gr, σε άρθρο του Associated Press υπάρχει αναφορά για πρόταση των διοργανωτών το Παγκόσμιο κύπελλο να αρχίσει μια ημέρα νωρίτερα με αγώνα της διοργανώτριας ομάδας του Κατάρ απέναντι στο Εκουαδόρ.

Ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο τις επόμενες ημέρες, με την βοήθεια επιτροπής, θα πάρει την απόφαση του για την αλλαγή ημερομηνίας όπως αναφέρει πηγη του Associated Press.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σκεπτικό για την αλλαγή της ημέρας και ώρας του αγώνα αναφέρει ότι στο Κατάρ και το Εκουαδόρ δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που να αγωνίζονται σε Ευρωπαϊκούς συλλόγους (…ναι αυτό ισχύει κυρίως για το Κατάρ).

Οι Ευρωπαϊκοί σύλλογοι που έχουν αγώνες ως τις 13 Νοέμβρη είχαν συμφωνήσει να αρχίσει το Παγκόσμιο κυπελλο στις 21 Νοεμβρίου.

Αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...