Αθλητισμός

Μεγάλη απώλεια για τον ΠΑΟΚ: «Εφυγε» ο Τάκης Πανελούδης

Στη γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται από σήμερα ο Τάκης Πανελούδης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Ο Τάκης Πανελούδης υπήρξε πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και έγραψε με «χρυσά» γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου, συνδυάζοντας την παρουσία του στον Δικέφαλο του Βορρά με σπουδαίες επιτυχίες.

Ο εκλιπών έπαιξε σημαντικό ρόλο στους Ασπρόμαυρους τη δεκαετία του 1990 και του 2000, ενώ επί των ημερών του φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ σπουδαίοι παίκτες όπως οι Βασιλειάδης, Βασιλόπουλος και Μαυροκεφαλίδης, οι οποίοι μέσω του Δικεφάλου απογείωσαν την καριέρα τους.

Το διάστημα που βρισκόταν στα κοινά του ΠΑΟΚ βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης επίσης ο αείμνηστος Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ ο Τάκης Πανελούδης ήταν αυτός που έδωσε το χρίσμα στον Μπάνε Πρέλεβιτς για τη θέση του προπονητή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Άλλα κόλπα με το Ισραήλ με τεχνολογία C-UAS κατά των τουρκικών UCAV-Στα σκαριά σχέδιο ανάπτυξης ελληνικών πλοίων-αεροσκαφών μέσα σε αμερικανικές δυνάμεις στην Α.Μεσόγειο

Το αμερικανο- εβραίικό ινστιτούτο jinsa ζητά από την Ουάσιγκτον να σταλούν μόνιμα στην Ελλάδα αντιτορπιλικά (DDG) ενώ...