Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση της τιμωρίας-Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ «έσβησε» την ποινή

Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση της τιμωρίας του Παναθηναϊκού από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση των «πρασίνων» και εξαφάνισε την ποινή τιμωρίας της έδρας του συλλόγου με δύο αγωνιστικές.

Αυτό σημαίνει σημαίνει ότι τόσο ο επικείμενος αγώνας πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική (31/10, 17:15) όσο και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (9η αγωνιστική, 7/11, 19:30), θα διεξαχθούν ενώπιον του φίλαθλου κοινού του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι νομίζουν ότι θα αποκτήσουν πυρηνικά όπλα και τα πολεμικά τους πλοία θα κυριαρχούν στην Α. Μεσόγειο αλλά θα δοκιμάσουν μεγάλη έκπληξη

Ισραηλινή εφημερίδα αποκαλύπτει το πυρηνικό σχέδιο του Ερντογάν το οποίο δεν θα προλάβει να υλοποιηθεί