Αθλητισμός

Εμετός! Τούρκος απόστρατος με αφορμή τις δηλώσεις Μαρινάκη: "Δεν υπάρχει ελληνικός στρατός..."

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης εξακολουθούν να είναι στην Τουρκία, όχι μόνο για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας και τα αδιέξοδα σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής κι έτσι επανέρχονται για «εσωτερική κατανάλωση» στη ρητορική εναντίον της Ελλάδας μ' αφορμή έως και τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το «διπλό» επί της Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα ο Μαρινάκης είχε δηλώσει τα εξής:  «Ελλάδα, Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία - Η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες μέσα στην Πόλη μας»

Ο Τσιχάτ Γιαϊτσί, απόστρατος Τούρκος ναύαρχος, επανήλθε στο θέμα, μιλώντας στο «TVNET».

«Αν ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας σκέφτεται έτσι, τότε το ίδιο σκέφτονται πάντα οι ηγέτες του ελληνικού κράτους και οι στρατιώτες. Στον ελληνικό εθνικό ύμνο υπάρχει η έκφραση ‘’Περισσότερο τουρκικό αίμα, περισσότερο τουρκικό αίμα’’. Στην πραγματικότητα, συνιστώ σε όλους τους πολίτες μας να διαβάσουν την τουρκική μετάφραση του ελληνικού εθνικού ύμνου.

Το 1919 η Ελλάδα ξεκινώντας μία τρέλα κατέστρεψε τον στρατό της. Ο τουρκικός στρατός, με ηγέτη τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ αποτελείωσε τον ελληνικό στρατό. Δεν υπάρχει ελληνικός στρατός, όμως η Ελλάδα χωρίς στρατό διεύρυνε τα εδάφη της με τη Συνθήκη της Λωζάννης», ανέφερε σχετικά στις, παραλήρηματικου, χαρακτήρα δηλώσεις του.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ