Αθλητισμός

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Παγκόσμιο ρεκόρ ο Γκαβέλας στα 100 μέτρα

Ο Θανάσης Γκαβέλας ήθελε από τα προκριματικά των 100μ. Τ11 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες να αφήσει το… στίγμα του.

Και το έκανε με συνοδό τον επίσης σπρίντερ Σωτήρη Γκαραγκάνη, καθώς στην σειρά του σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ! Τερμάτισε σε χρόνο 10.88 και αργότερα, στις 15:21 θα τρέξει στα ημιτελικά με στόχο τον τελικό.

Ο Γκαβέλας είναι ξάδερφος του Μεσογειονίκη στα 100μ. Αρη Γκαβέλα και γράφει την δική του ιστορία στο Τόκιο μαζί με έναν συνοδό σπρίντερ της εθνικής ομάδας.

Στις άλλες ελληνικές συμμετοχές που είχαμε τα ξημερώματα, στην κολύμβηση ο Γεράσιμος Λιγνός τερμάτισε πέμπτος στην προκριματική σειρά των 100μ. πρόσθιο SB13 με χρόνο 1:13.34, ενώ στη σκοποβολή ο Σωτήρης Γαλόγαυρος ήταν 38ος στα προκριματικά των 10μ. τυφεκίου με σκορ 626.4.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

su25-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταστροφικό εναέριο ατύχημα πάνω από την Ουκρανία! Ρωσικό Su-25 «κατέρριψε» κατά λάθος άλλο ρωσικό Su-25 που πετούσε δίπλα του -Δείτε το βίντεο

Ένα τρομερό ατύχημα συνέβη εχθές πάνω από το Ντονιέτσκ, με αποτέλεσμα την καταστροφή ενός ρωσικού επιθετικού...