Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πετρούνιας – «Ελπίζω να φανώ αντάξιος αυτής της σημαίας»

Οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, Άννα Κορακάκη και Λευτέρης Πετρούνιας μίλησαν για την τιμή να κρατήσουν την ελληνική σημαία μπαίνοντας πρώτοι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή, αυτό που ονειρεύεται από μικρό παιδί, να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες δηλαδή και να μπει πρώτος στο Στάδιο κρατώντας την ελληνική σημαία και επίσης μαζί με μία αθλήτρια, την τρομερή Άννα Κορακάκη σε κάτι καινούργιο για τον παγκόσμιο αθλητισμό με τεράστιο συμβολισμό. Αισθάνομαι υπερήφανος και ελπίζω να φανώ αντάξιος αυτής της σημαίας που με τόσο πάθος κράτησα, να φανώ αντάξιος με τα αποτελέσματα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο το 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα και το μόνο δυσάρεστο ήταν ότι μπήκαμε σε ένα άδειο στάδιο χωρίς θεατές, ωστόσο κατανοούμε ότι αυτό ήταν για το καλό όλων. Χαρήκαμε πάρα πολύ που ήμασταν ασφαλείς και ελπίζω στην Ελλάδα όλοι να το απόλαυσαν όσο και εμείς και να ένιωσαν την ίδια υπερηφάνεια», τόνισε αντίστοιχα η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της σκοποβολής στο Ρίο, Άννα Κορακάκη. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ