Αθλητισμός
Ενημερώθηκε στις:

Euro 2020, Ιταλία – Αγγλία: Χάος στο Γουέμπλεϊ και ντου οπαδών

Από νωρίς μέσα στην ημέρα, χιλιάδες Άγγλοι είχαν βρεθεί έξω από το γήπεδο του Λονδίνου, το οποίο και φιλοξενεί το μεγάλο τελικό και υπήρχαν επεισόδια με Ιταλούς, αλλά και μεταξύ τους, με το αλκοόλ να ρέει άφθονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγο πριν τη σέντρα (22:00 LIVE από το Newsit.gr) όμως, υπήρξε προσπάθεια και από κάποιους να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές με τους ανθρώπους της ασφάλειας του Γουέμπλεϊ.

«Αντιμετωπίζουμε ένα περιστατικό που συνέβη στον ευρύτερο περιμετρικό χώρο της ασφάλειας του γηπέδου, με την υποστήριξη της αστυνομίας. Τα μέτρα ασφαλείας ενεργοποιήθηκαν άμεσα. Δεν υπήρξαν παραβιάσεις στο εσωτερικό του γηπέδου», δήλωσε υπεύθυνος του «Γουέμπλεϊ».

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Αποσυνδέστε αμέσως το Wi-Fi" Τι τρομερό διαπίστωσαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατά την επίθεση κατά των στρατιωτικών αεροδρομίων

Ποιες διαπιστώσεις και τρομερά συμπεράσματα αφορούν σαφώς την ελληνική πολεμική μηχανή σε περίπτωση ελληνοτουρκικής...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα έκρηξη σε σιδηροδρομική γραμμή του Βορονέζ προκάλεσε σοβαρές ζημιές -Πεσκόφ: Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα απαντήσει με πάταγο στο Κίεβο

Ρώσος Στρατηγός Karakaev: «Ο Oreshnik μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε στην Ευρώπη»- Η Ρωσία είναι έτοιμη. Τα αντίποινα...