Αθλητισμός

Με αφαίρεση βαθμών απειλείται η Μ. Γιουνάιτεντ για τα επεισόδια των οπαδών της

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το μεγάλο ντέρμπι στο Νησί, μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ αναβλήθηκε οριστικά μετά την είσοδο των φιλάθλων στο «Ολντ Τράφορντ»! Η έκρηξη μίσους των οπαδών της Γιουνάιτεντ κατά της ιδιοκτήτριας οικογένειας Γκλέιζερ, περιλάμβανε βίαιες σκηνές, εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κι επεισόδια με αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «SUN», τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο των «κόκκινων διαβόλων» το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, ενδέχεται να τα πληρώσει ακριβά η Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η FA εξετάζει να επιβάλει χρηματικό πρόστιμο στη Γιουνάιτεντ, για την εισβολή των οπαδών της που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα ή ακόμα και αφαίρεση βαθμών! Βέβαια, σε περίπτωση που παρθεί η απόφαση για αφαίρεση βαθμών θα είναι για τη νέα και όχι για τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ