Φανέλα Λάρισας
Αθλητισμός
Ενημερώθηκε στις:

Ομάδα Λάρισας: Φανέλα με σύνθημα "Σώστε την Αγία Σοφία"

Μεγάλο αντίκτυπο προκάλεσε στην Ελλάδα η απόφαση για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Η ποδοσφαιρική ομάδα Λάρισα της Ελλάδας, ετοιμάζεται να βγει στο γήπεδο στον αγώνα που θα παίξει με την Ξάνθη, με φανέλα που θα γράφει ¨Σώστε την Αγία Σοφία¨.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα της Ελλάδας. Η Λάρισα που είναι μια από τις ομάδες  Α΄ κατηγορίας, για το τελευταίο ματς με την Ξάνθη, ετοίμασε μια ειδική φανέλα σχετική με την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Στην φανέλα θα αναγράφεται η φράση ¨Σώστε την Αγία Σοφία¨.  Ανακοινώθηκε πως η φόρμα αυτή που θα φορέσουν οι παίχτες στο ματς, θα μοιραστεί και στους θεατές.

Το 10ο  Τμήμα του Συμβουλίου Επικρατείας, ακύρωσε την απόφαση του 1934 για μετατροπή της Αγίας Σοφίας από τζαμί σε μουσείο. Η απόφαση αυτή είχε μεγάλο αντίκτυπο σε όλες τις χώρες, ενώ επικεφαλής των χωρών που δεν μπορούν να χωνέψουν την απόφαση, είναι η Ελλάδα.

Φανέλα Λάρισας
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανός στρατιώτης σε Ζελένσκι: “ Θα το πληρώσεις αυτό”-Σφαγή Ουκρανών ενώ η Wagner δηλώνει ότι μπήκε στο Δημαρχείο του Μπαχμούτ (Βίντεο)

Δήλωση Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ για περιορισμό των Ρώσων στην πόλη και τα περίχωρα του Μπαχμούτ- Έρχεται μεγάλη ουκρανική...