ΝΒΑ
Αθλητισμός

ΝΒΑ: Αντιδρούν οι παίκτες – Έτοιμη να τιναχθεί στον αέρα η λίγκα

Το βράδυ της Πέμπτης κυκλοφορούσε η φήμη πως τουλάχιστον 50 παίκτες είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να επιστρέψουν.

Και αν αυτό ήταν φήμη, σημερινά (12/6) δημοσιεύματα στις ΗΠΑ κάνουν λόγο πως αναμένεται νέα τηλεδιάσκεψη στην οποία θα πάρουν μέρος 150 παίκτες. Ταυτόχρονα λέγεται πως οι αθλητές θα εκφράσουν την απογοήτευσή τους έναντι στις αποφάσεις του Άνταμ Σίλβερ και των 30 οργανισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον εξαιρετικά έγκυρο Κρις Χέινς του Yahoo Sports  «Το παράπονο πολλών παικτών είναι ότι η φωνή τους δεν ακούστηκε στις κρίσιμες αποφάσεις, στην ψηφοφορία που μπορεί να αλλάξει ζωές. Την προηγούμενη εβδομάδα η Ένωση των Παικτών έδωσε την έγκρισή της για τις 22 ομάδες που θα μετακομίσουν στη Disney World της Φλόριντα. Αυτή η μεταφορά σε μια καραντίνα στη διάρκεια της πανδημίας έμοιαζε ήδη αχρείαστη, ωστόσο η τραγωδία με τον Τζορτζ Φλόιντ έκανε αρκετούς να πιστέψουν πως θα φαινόταν άσχημος ο εγκλεισμός για τρεις μήνες για να ψυχαγωγηθεί η μάζα και να μετριαστεί η οικονομική ζημιά του ΝΒΑ. «Τι μήνυμα θα στείλουμε σε αυτούς τους καιρούς; Ο κόσμος είναι έξω και διαδηλώνει και εμείς θα αφήσουμε τις οικογένειές μας για να πάμε σε ένα μέρος στο οποίο δεν θα βρίσκονται ούτε οι ιδιοκτήτες των ομάδων; Αυτά είναι βήματα προς τα πίσω» είπε παίκτης στο Yahoo Sports, ο οποίος διατήρησε την ανωνυμία του».

Λίγη ώρα μετά από αυτό το δημοσίευμα, η Τέιλορ Ρουκς του Bleacher Report έγραψε πως: «Πριν από πέντε μέρες περίπου 50 παίκτες συζήτησαν μέσω zoom για την αντίδρασή τους. Τώρα ετοιμάζουν μια νέα τηλεδιάσκεψη με 150 αθλητές, ώστε να υπάρξει μια σταθερή θέση, η οποία θα λειτουργήσει μόνο αν υπάρξει ενότητα μεταξύ τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Βάζει "φωτιά" ο Ερντογάν στην Αίγυπτο: Θέλει να ρίξει Σίσι για να ακυρώσει τη συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου - Με "δάκτυλο" Άγκυρας οι εξεγέρσεις

Μετά την αιγυπτιακή άρνηση στη "λυκοφιλία" της Τουρκίας ξέσπασαν εξεγέρσεις της Μουσουλμανικής αδερφότητας