Αθλητισμός
Ενημερώθηκε στις:

Σκληρή επίθεση Δ.Γιαννακόπουλου εναντίον Euroleague!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτέθηκε μέσω Instagram εναντίον της Euroleague και του Τζόρντι Μπερτομέου για τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «El Pais»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού δίνει συνέχεια στα όσα είπε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Euroleague το οποίο και αποφάσισε την οριστική διακοπή της διοργάνωσης για τη φετινή σεζόν.

Στις αναρτήσεις του στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Πώς είναι δυνατόν για μια λίγκα 20 ετών με όλα τα ''μεγάλα'' κλαμπ να μην είναι σε θέση να ανταγωνιστεί οικονομικά μια νεογέννητη λίγκα που δεν έχει ακόμα ''μεγάλα'' ονόματα;

Επομένως, δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από το να μας γ... οι μαφιόζοι κάθε εβδομάδα... να αντιμετωπιζόμαστε με ασέβεια σε όλες τις πτυχές και στις δηλώσεις... να εκβιάζονται και να συμμορφώνονται με δικτατορικές αποφάσεις... οικονομικές υποχρεώσεις δεν πληρώνονται εγκαίρως και ούτε καν είπε τι θα συμβεί στο (άμεσο) μέλλον με τις πληρωμές; Επειδή είμαστε αυτοί που προσφέρουν τα μεγαλύτερα έσοδα, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω», σημείωσε ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ