Άλεν Χαλίλοβιτς
Αθλητισμός

Πρώτα διέλυσε μια καντίνα, μετά έβαλε μια γκολάρα! (βίντεο)

Στα 23 του χρόνια, ο Άλεν Χαλίλοβιτς κινδυνεύει να μείνει, αν δεν είναι ήδη, ένα αιώνιο ταλέντο. Στα 18 του τον πήρε η Μπαρτσελόνα από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά δεν έπαιξε ποτέ στην πρώτη ομάδα και έκτοτε μετράει... έξι ομάδες σε πέντε διαφορετικές χώρες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ισπανία (Σπόρτινγκ Χιχόν, Λας Πάλμας), Γερμανία (Αμβούργο), Ιταλία (Μίλαν), Βέλγιο (Σταντάρ Λιέγης) και, πλέον Ολλανδία (Χέρενφεν), φτάνοντας με το ζόρι τις εκατό (και κάτι) συμμετοχές και τον διψήφιο αριθμό γκολ.

Στο ματς πρωταθλήματος με τη Ντεν Χάαγκ, όπου στο 78ο λεπτό σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ για το τελικό 2-2, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός κατάφερε, πέντε λεπτά νωρίτερα, σουτάροντας σχεδόν από το ίδιο σημείο, να... διαλύσει μια καντίνα που βρίσκεται μέσα σε μια από τις εξέδρες του «Άμπε Λένστρα» και κοιτάει προς το γήπεδο.

Δείτε την καταστροφή της καντίνας, αλλά και το απίθανο γκολ που πέτυχε...

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...