Αθλητισμός
Ενημερώθηκε στις:

Τσιτσιπάς μετά το θρίαμβο στη Μασσαλία: «Το παρόν είναι εδώ για να το ζήσουμε»

Τον απολογισμό του μετά τον θρίαμβο στο τουρνουά της Μασσαλίας - για δεύτερη συνεχή χρονιά - έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

Στην ανάρτησή του ο Έλληνας τενίστας αναφέρεται στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του επισημαίνοντας ότι οι αγώνες σε «ζωντανό» κοινό είναι «κομμάτι του εαυτού μου» υπενθυμίζοντας ότι οι αγώνες τένις είναι κάτι που κάνει από τα έξι χρόνια του.

«Το παρελθόν είναι πίσω μας για να μάθουμε από αυτό. Το μέλλον είναι μπροστά μας για να προετοιμαστούμε γι' αυτό. Το παρόν είναι εδώ για να το ζήσουμε» ξεκινά στην ανάρτησή του ο Τσιτσιπάς.

«Υπάρχει κάτι στο να αγωνίζεσαι μπροστά σε ζωντανό κοινό. Είναι ενδιαφέρον, είναι "ηλεκτρικό", είναι ζωντανό, είναι μια έντονη εμπειρία και δεν μπορείς να την έχεις οπουδήποτε αλλού. Το κάνω από τα έξι μου, είναι μέρος του εαυτού μου» συνεχίζει.

Όπως γράφει, τέλος, με νόημα «δείχνοντας» στη σκληρή δουλειά που απαιτείται προκειμένου να φτάσει κανείς στο επίπεδο που βρίσκεται τώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς ότι «το κύπελλο κερδίζεται στις ώρες που κανείς δεν βλέπει. Αυτό είναι που το κάνει σημαντικό. Ευχαριστώ Μασσαλία».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

SAT SAS
Ελληνοτουρκικά 0

Πολεμικές "ορέξεις" από την Τουρκία: Κομάντος SAT-SAS "σημαδεύουν" λιμάνια του Αιγαίου - Σε ετοιμότητα το αιγυπτιακό ΠΝ στην Α. Μεσόγειο

Ολοταχώς για πρόκληση θερμού επεισοδίου από την Άγκυρα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο - Νέες υπερπτήσεις Τούρκων πάνω από Ρω και...