Αθλητισμός

Ο Αντετοκούνμπο «κατέβασε» όλους τους λογαριασμούς του στα social media μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «δεν υπάρχει» πλέον στα social media. Λίγη ώρα μετά την είδηση της συντριβής του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του και άλλους επτά ανθρώπους, ο διεθνής αθλητής των Μιλγουόκι Μπακς έκλεισε τους λογαριασμούς του σε Twitter, Facebook και Instagram.

Ο ίδιος δεν δήλωσε το παραμικρό, όμως η κίνησή του είναι απίθανο να αφορά κάτι άλλο, εκτός από την απώλεια του μεγάλου βετεράνου παίκτη του NBA.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Κόμπι Μπράιαντ και τον θαύμαζε. Η απώλειά του σίγουρα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον παίκτη των Μπακς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ