Αθλητισμός

Τουρκία: Μοναδικό σκηνικό με τριπλή εκτέλεση πέναλτι! - Δείτε βίντεο

Ένα τρομερό σκηνικό συνέβη σε αγώνα της τρίτης κατηγορίας της Τουρκίας.

Η Βελιμέσεσπορ κέρδισε πέναλτι απέναντι στην Ουσάκσπορ στις καθυστερήσεις του ματς κι ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0. Ο γκολκίπερ της τελευταίας, Ερσίν Αϊντίν, απέκρουσε την εκτέλεση, αλλά ο διαιτητής διέταξε επανάληψη κρίνοντας πως είχε βγει από την εστία του παράτυπα και τον κιτρίνισε.

Στην επανάληψη θεώρησε πως ο τερματοφύλακας, που απέκρουσε ξανά (!) έκανε την ίδια… παρανομία και τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Ουσάκσπορ μην έχοντας άλλες αλλαγές έδωσε γάντια στον δεξιό της μπακ, Λεβέντ Ακτούγκ, ο οποίος όμως απέκρουσε για τρίτη φορά την εκτέλεση και μάλιστα δίχως να… παρατυπήσει.

Για την ιστορία, η Ουσάκσπορ επικράτησε 2-0.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι νομίζουν ότι θα αποκτήσουν πυρηνικά όπλα και τα πολεμικά τους πλοία θα κυριαρχούν στην Α. Μεσόγειο αλλά θα δοκιμάσουν μεγάλη έκπληξη

Ισραηλινή εφημερίδα αποκαλύπτει το πυρηνικό σχέδιο του Ερντογάν το οποίο δεν θα προλάβει να υλοποιηθεί