Αθλητισμός

Σκάει βόμβα! - Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να αγοράσει ομάδα στη Βραζιλία

Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Gazeta Esportiva αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σκέφτεται να προβεί στην αγορά βραζιλιάνικου ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας gazetaesportiva.com αναφέρει ότι ο Ιβάν Σαββίδης, «ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου», όπως γράφουν, είναι πρόθυμος να επενδύσει στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σκοπεύει να αναζητήσει συλλόγους στη Βραζιλία που είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο συνεργασίας ακόμα και εξαγοράς.

Το ενδιαφέρον προέκυψε από τον υιό Σαββίδη, Γιώργο, σύμφωνα πάντα με τους Βραζιλιάνους, τον οποίο χαρακτηρίζουν «παθιασμένο» με το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως αυτός έχει βάλει στον πατέρα του την ιδέα εξαγοράς μιας βραζιλιάνικης ομάδας.

Το πρότζεκτ είναι ακόμα σε πολύ πρόωρο στάδιο αλλά ήδη έχουν προγραμματιστεί κάποια ραντεβού για τον Φεβρουάριο. Μία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες είναι η Παρανά, που αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, όπως και η Κουριτίμπα, ενώ στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τη Φορταλέζα

Τόσο από την πλευρά της Παρανά, όσο και από αυτή της Φορταλέζα, σημείωσαν ότι δεν τους έχει προσεγγίσει κάποιος, όμως δεν είναι αρνητικοί σε έναν επενδυτή από το εξωτερικό.

Για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την πλευρά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ