Αθλητισμός

"Διψά" για τους Ολυμπιακούς ο Πετρουνιας - Δείτε το μήνυμά του μετά το ασημένοι μετάλλιο στο παγκόσμο


Δυσκολεύει για τον Λευτέρη Πετρούνια η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες “Τόκιο 2020” όμως ο ίδιος δεν ααπογοητεύεται και το δείχνει με μήνυμα του μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Κότμπους.

Μία κακή έξοδος ήρθε να χαλάσει την κατά τ’ άλλα άψογη εκτέλεση προγράμματος από τον Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κότμπους. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης των κρίκων βαθμολογήθηκε με 14.866 βαθμούς κι έτσι έμεινε στην 2η θέση, πίσω από τον Κινέζο Γιανγκ Λιου, που πήρε 15.133 β.

Όμως ο 28χρονος «άρχοντας των κρίκων» δείχνει δυνατότερος από αγώνα σε αγώνα, κάτι που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Οι Γερμανοί διοργανωτές αποχαιρέτησαν μάλιστα τον Έλληνα πρωταθλητή με ένα ξεχωριστό δώρο, προσφέροντάς του μαζί με το ασημένιο μετάλλιο ένα φορμάκι για τη νεογέννητη κόρη του, με τυπωμένη τη φράση “Welcome to Cottbus anytime Σοφία”.

Ο Πετρούνιας έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μετά τη δεύτερη θέση στο Κότμπους. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης των κρίκων δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια του και παράλληλα διψασμένος για τη συνέχεια… μέσα στο 2020 όπου θα παλέψει για να πάρει το “εισιτήριο” για το Τόκιο.

https://www.facebook.com/EleftheriosPetrouniasOfficial/posts/2488922231156052&width=500

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ