Αθλητισμός

Επίθεση από Τούρκους στο facebook της ΑΕΚ!

Η σελίδα της ΑΕΚ στο facebook γέμισε από μηνύματα Τούρκων, σε μια κίνηση διαμαρτυρίας για την αποπομπή του Γιουνούς Ουζμουσούλ από την ομάδα χάντμπολ της Ένωσης!

Χιλιάδες Τούρκοι μπήκαν στον λογαριασμό της ΑΕΚ στο facebook και γέμισαν τις αναρτήσεις με εθνικιστικά μηνύματα, φωτογραφίες, τουρκικές σημαίες και μηνύματα στήριξης στον Γιουνούς Ουζμουσούλ.

Πρόκειται για τον Τούρκο αθλητή του Χάντμπολ, στον οποίο η ΑΕΚ έδειξε την έξοδο μετά τον στρατιωτικό του χαιρετισμό με αφορμή την εισβολή στην Συρία. Έτσι, σε ανύπτοπτο χρόνο, οι Τούρκοι... ξεσάλωσαν στην σελίδα της Ένωσης στο facebook, σε μια συντονισμένη κίνηση!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται