Αθλητισμός

Θρήνος για την οικογένεια του Άρη: Έφυγε από τη ζωή ο μικρούλης Παναγιώτης – Γερβάσιος - Εικόνες


Ο μικρούλης Παναγιώτης - Γερβάσιος, ο οποίος συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα με τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, δεν τα κατάφερε...

Ένα μικρό... αγγελούδι δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας. “Έφυγε” για να πάει στη “γειτονιά των αγγέλων”. Ο μικρός Παναγιώτης - Γερβάσιος, ο οποίος συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα με τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Άρη, καθώς ο μικρός Παναγιώτης – Γερβάσιος έφυγε από τη ζωή. Το λίγων μηνών βρέφος έδωσε τη μάχη του, μαζί με την ιατρική ομάδα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού κέντρου, που όμως αποδείχτηκε άνιση.

Ο Παναγιώτης-Γερβάσιος πραγματοποίησε μια δύσκολη και επίπονη εγχείριση την Τρίτη (12.11.2019), αλλά δεν τα κατάφερε. Η καρδιά του “φτερούγισε” την ώρα της εγχείρισης, βυθίζοντας στο πένθος και την θλίψη τους γονείς του, αλλά και όλη την οικογένεια του Άρη.

Η ιστορία του μικρού αναδείχθηκε πριν από λίγες μέρες, όταν αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε στο Ωνάσειο, πριν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θέλοντας να συμπαρασταθεί ηθικά στην οικογένεια του Παναγιώτη-Γερβάσιου.

Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του, ΠΑΕ και ΚΑΕ Άρης εξέφρασς τα συλλυπητήρια τους, την ώρα που τα μηνύματα θλίψης πλημμύρισαν το διαδίκτυο.

 

◾Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου… Καλό ταξίδι μικρέ μας Παναγιώτη-Γερβάσιε… Κουράγιο και δύναμη στους γονείς…◾

Gepostet von Aris FC am Dienstag, 12. November 2019

 

Υπάρχουν στιγμές που οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τη θλίψη και τον πόνο. Η απώλεια του μικρού...

Gepostet von ARIS B.C. am Dienstag, 12. November 2019

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ