Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πανό για τα… "αδέρφια" σε δρόμο του Βελιγραδίου! (εικόνες-βίντεο)

Οι... αδερφικές σχέσεις των φίλων του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα δεν πρόκειται να χαλάσουν ούτε στο περιθώριο του μεταξύ τους αγώνα στο Champions League, με τους Σέρβους να υποδέχονται την αποστολή των Πειραιωτών με πανό... αγάπης στους δρόμους του Βελιγραδίου.

Ο Ολυμπιακός έφθασε στο Βελιγράδι, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αλλά μέσα σε απόλυτα φιλικό «κλίμα», όπως φρόντισαν να επιβεβαιώσουν οι Σέρβοι οπαδοί.

Οι δύο ομάδες έχουν ίδια χρώματα και οι οπαδοί τους αδερφικές σχέσεις, γεγονός που αναδείχθηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Σε μία γέφυρα της πόλης είχε αναρτηθεί ένα τεράστιο πανό για να υποδεχθεί την αποστολή των Πειραιωτών, στο οποίο αναγράφεται «Καλώς Ήρθατε Αδέρφια» και μάλιστα στα ελληνικά.

Το πανό στο Βελιγράδι

https://twitter.com/DjHlias7/status/1178626509176758272

Το video της ΠΑΕ Ολυμπιακός από το Βελιγράδι

https://twitter.com/olympiacosfc/status/1178614920914583552

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...