Αθλητισμός

Ουκρανία: Άνδρας απειλεί να ανατινάξει γέφυρα στο Κίεβο - Άνοιξε πυρ -ΒίντεοΣυναγερμός σήμανε στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στο Κίεβο με έναν  άνδρα που απειλεί να ανατινάξει γέφυρα.

Ένοπλος σε γέφυρα του Κιέβου άνοιξε πυρ, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ουκρανίας Γιάροσλαβ Τράκαλο, όπως μεταδίδουν τοπικά Μέσα, προσθέτοντας ότι η υπόθεση αξιολογείται ως προετοιμασία για τρομοκρατική επίθεση.

Συναγερμός σήμανε στις ουκρανικές αρχές μετά από αναφορές για οπλισμένο άνδρα που απειλεί να ανατινάξει γέφυρα στο Κίεβο. Ο άνδρας  άνοιξε πυρ, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ειδική αστυνομική επιχείρηση.

Ο άνδρας φέερται να έχει εκρηκτικό μηχανισμό και απειλεί να ανατινάξει γέφυρα στην ουκρανική πρωτεύουσα, ενώ απείλησε να ανατινάξει και κυβερνητικά κτίρια.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ομάδες αστυνομικών περιπολιών, αστυνομικοί σκύλοι, ειδικές δυνάμεις και ομάδα αντιμετώπισης εκρηκτικών μηχανισμών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας που πρόσθεσε ότι η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως «προετοιμασία τρομοκρατικής ενέργειας».

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ