Αθλητισμός

Έξι μετάλλια κατέκτησαν στην Πόλη οι Έλληνες ιππείς και αμαζόνες

Τα δύο χρυσά μετάλλια πήρε το ομαδικό και στην κατηγορία Αμαζόνων η Κατερίνα Λασκαρίδη.

Έξι μετάλλια κατέκτησε η Εθνική Ελλάδας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων που έγινε στην Κωνσταντινούπολη. Οι Έλληνες αθλητές κέρδισαν δύο χρυσά, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια.

Στην κατηγορία Εφήβων για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό, χάρη στους Μαρία Νικολαΐδου με τον Flippo VDL, Βαλέρια Ζαχαρίου με τον D’Artagnan, Σταύρο Θεοφανόπουλο με τον Taquine du Vivier και Αθηνά Ζολώτα Γιάρα με τον Ulysse d’Orbec. Η Αθηνά Ζολώτα Γιάρα κέρδισε και το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό αγώνισμα της κατηγορίας.

Στην κατηγορία Αμαζόνων χρυσή Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε η Κατερίνα Λασκαρίδη με την Calandra 21, ενώ χάλκινη Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε η Άννα Λεβή με τον Coeur de Lion. Στο ομαδικό των Αμαζόνων οι Ελληνίδες αθλήτριες κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο. Εκτός των Λασκαρίδη και Λεβή, την ομάδα εκπροσώπησαν ακόμη η Αγγέλικα Καρακασίλη με τον Cuptain Cuterbunt και η Δανάη Μπεσδεμιώτη με τον Campino 485.

Στο ομαδικό αγώνισμα των Ενηλίκων, η Ελλάδα κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο χάρη στους αθλητές της Αντώνη Αντωνίου με την Inca vd Withoeve, Σελήνη Ποπ με τον Brandy Sugar, Γιάννη Σκανδάλη με την Concordia 38 και Γρηγόρη Βόγλη με την Quelly Briquedale.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

SAT SAS
Ελληνοτουρκικά 0

Πολεμικές "ορέξεις" από την Τουρκία: Κομάντος SAT-SAS "σημαδεύουν" λιμάνια του Αιγαίου - Σε ετοιμότητα το αιγυπτιακό ΠΝ στην Α. Μεσόγειο

Ολοταχώς για πρόκληση θερμού επεισοδίου από την Άγκυρα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο - Νέες υπερπτήσεις Τούρκων πάνω από Ρω και...