Αθλητισμός

Τόκιο 2020: Προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Κυρίδου και Μπούρμπου

Οι δύο νεαρές κωπηλάτριες μας εξασφάλισαν την πρόκριση στους Αγώνες με την 5η θέση που κατέκτησαν στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών.

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά «κουπιά».

Το πλήρωμα της Μαρίας Κυρίδου με την Χριστίνα Μπούρμπου έγινε το πρώτο χρονικά στην ελληνική κωπηλασία που έκλεισε θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξάγεται στην Αυστρία, οι δύο αθλήτριες μας κατέλαβαν την 5η θέση στον μικρό τελικό ανευ πηδαλιούχου με χρόνο 7:22.890 και μπήκαν στην ενδεκάδα που έδωσε την πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο 18χρονες έχουν σαρώσει όλα τα χρυσά μετάλλια τα τελευταία χρόνια στις κατηγορίας Νεανίδων και Νέων γυναικών είναι το μόνο ελληνικό πλήρωμα που κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 μέσω του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

apache-india-turkia
Κόσμος 0

Σεισμός στην Ευρασία! Η Τουρκία είναι η χώρα που σαμπόταρε και εμπόδισε την προγραμματισμένη παράδοση 3 ελικοπτέρων Apache στην Ινδία -Ξεκίνησε «Ψυχρό Πόλεμο»

Αποκάλυψη που φέρνει σεισμό: Η Τουρκία απέδειξε την εχθρική της στάση έναντι της Ινδίας και τώρα το Νέο Δελχί ετοιμάζει...
Πολιτική 0

Είχε δίκιο ο Όργουελ- Τι απίστευτο πρότεινε ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες για την διαδικτυακή ανωνυμία στην ΕΕ προκαλώντας σοκ

Το διαδίκτυο είναι ο μόνος ακόμη ελεύθερος χώρος διακίνησης ιδεών και απόψεων και αυτό ενοχλεί πολλούς στις Βρυξέλλες
Ελληνοτουρκικά 0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - «Τους προκαλέσαμε»: Τυχαία δημοσίευση της Ελληνικής ΠΑ θεωρήθηκε από τους Τούρκους «πρόκληση» - Μας «έβαλαν στη θέση μας»

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αφήνουν να εννοηθεί σαφώς ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το έκανε για να «τους μπει στο...