Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τίμησε τον γηραιότερο κάτοχο διαρκείας του-Συγκινητικό βίντεο

O 90χρονος Νίκος Χάτσικος, τιμήθηκε από τον σύλλογο των ερυθρόλευκων καθώς αποτελεί τον γηραιότερο και πλέον πιστό οπαδό των Πειραιωτών!

Γεννημένος στις 3 Αυγούστου του 1929 ο Νίκος Χάτσικος είναι ο πλέον πιστός οπαδός των Πειραιωτών. Από την πρώτη ημέρα ήταν στο νέο Καραϊσκάκη αλλά και παλαιότερα στην Ριζούπολη καθώς και στο παλιό γήπεδο των ερυθρόλευκων έβλεπε παιχνίδια τους. Από το 2004-2005 είναι στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας από το καινούριο Καραϊσκάκη το οποίο χαρακτηρίζει στολίδι της Ελλάδας και όχι μόνο. Είναι ο πιο παλιός κάτοχος διαρκείας στην ομάδα και για τον λόγο αυτό ο Ολυμπιακός ήθελε να τον τιμήσει.

Πριν την σέντρα του ματς με τον Αστέρα είχε χειραψία και συνομιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που τον ευχαρίστησε θερμά και ενώ έπαιξε και σχετικό βίντεο στα μάτριξ για εκείνον με όλο το γήπεδο να χειροκροτάει. Ο ίδιος στις τοποθετήσεις του ευχαρίστησε την ΠΑΕ και τον Μαρινάκη και αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στον Γιώργο Μασούρα. Επίσης λίγο πριν την σέντρα τιμήθηκε από τον Κριστιάν Καρεμπέ, τον οποίο ήθελε πολύ να γνωρίσει από κοντά, παίρνοντας την φανέλα με το Νο 90, όσα και τα χρόνια του δηλαδή. Ο Χάτσικος είναι κάτοικος Κορυδαλλού και όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος αντλεί πάντα δύναμη και ενέργεια από την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό.

https://youtu.be/utRv-N3js5U

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ