Αθλητισμός

Πρωτοβουλία για την στήριξη του 17χρονου αθλητή Γιάννη Αβραμίδη που τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση


Εδώ και τρεις μήνες παλεύει να συνέλθει από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του ο 17χρονος επικοντιστής Γιάννης Αβραμίδης, που από τις 2 Μαΐου βρίσκεται σε τετραπληγία.

Συναθλητές και προπονητές του κάνουν μια τεράστια προσπάθεια στήριξης του παιδιού και της οικογένειάς του, καθώς η θεραπεία του απαιτεί τόσο χρόνο όσο και χρήμα.

Ο Γιάννης Αβραμίδης στις 2 Μαΐου και ενώ έκανε προπόνηση στο ΔΑΚ Βέροιας «Δ. Βικέλας», έπεσε και κατά την πτώση του χτύπησε με το κεφάλι σε σίδερο αντιστήριξης της βάσης του πήχη. Ο νεαρός αθλητής σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτος. Μεταφέρθηκε άμεσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έκτοτε ξεκίνησε ο Γολγοθάς για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Στο πρόσφατο πανελληνιο πρωτάθλημα στίβου, οι φίλοι του Γιάννη Αβραμίδη με πρωτοβουλίες της πρωταθλήτριας στο έπταθλο Σοφίας Υφαντίδου και του προπονητή Μανώλη Τζατζιμάκη, διατέθηκαν κουπόνια και αναρτήθηκε πανό, όπου φωτογραφήθηκαν τόσο όλοι οι πρωταθλητές όσο και ο υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, που ήδη έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την στήριξη του παιδιού.

Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια των συναθλητών και φίλων του Γιάννη Αβραμίδη, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω facebook με τον πατέρα του αθλητή Μιχάλη Αβραμίδη, ή να καταθέσει το ποσό που επιθυμεί στον εξής λογαριασμό:
Αρ.Λογαριασμού 325/732993-88
Iban: GR3901103250000032573299388
Swift code (BIC) ETHNGRAA
Εθνική Τράπεζα
Δικαιούχος :Αβραμίδης Μιχαήλ Ιωάννης
>> : Θεοδωράκη Βάια Γεώργιος

|•Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η διάθεση των κουπονιών και η όποια δραστηριότητα εντός Βέροιας για τον Γιάννη μας...

Gepostet von Sofi Yfantidou Ifantidou am Dienstag, 20. August 2019

avramidis-pic-photo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ