Αθλητισμός

Ο Ραφαέλ Ναδάλ βάζει πωλητήριο στο γιοτ του -Αυτό είναι το ποσό που ζητά (βίντεο)


Να βάλει πωλητήριο στο σκάφος του αποφάσισε να βάλει ο σούπερσταρ του τένις, Ραφαέλ Ναδάλ.

Και ποιο το ποσό που ζητά ο διάσημος τενίστας για το γιοτ του που είναι 23,05 μέτρα; Μόλις... 2,6 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ισπανός αθλητής αγόρασε το Mitsubishi MCY 76, το 2016, και το ονόμασε «Beethoven» λόγω της αγάπης του για την κλασσική μουσική.

Το σκάφος του Ναδάλ κατασκευάστηκε από τη Monte Carlo Yachts και έχει μέγιστη ταχύτητα 31 κόμβων την ώρα. Σύμφωνα με την Camper & Nicholsons που ανέλαβε την πώληση του «Beethoven» το σκάφος διατίθεται σε άριστη κατάσταση με πολύ λίγες ώρες πλεύσης.

Τι θα βρει κανείς στο σκάφος του Ναδάλ
Το εσωτερικό και το εξωτερικό σχεδιάστηκαν από τη βραβευμένη Nuvolari Lenard. Στο εσωτερικό που προσφέρει την άνεση κατοικίας κυριαρχεί η ουδέτερη χρωματική παλέτα. Eχει τη δυνατότητα φιλοξενίας οκτώ ατόμων στις τέσσερις καμπίνες, μία master suite, μία VIP suite και δύο δίκλινες καμπίνες.

Βίντεο: Το σκάφος του Ναδάλ
Ο θρύλος του τένις, Ραφαέλ Ναδάλ είχε δηλώσει για το ναυπηγημένο στην Ιταλία MCY 76: «Το να είμαι εν πλω στο MCY 76 μου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγω όταν θέλω να ξεφύγω. Εχω το σκάφος σε απόσταση ενός λεπτού από το σπίτι μου με το αυτοκίνητο, έτσι σε κάθε στιγμή που αισθάνομαι ελεύθερος να πω καλά, θα πάω και θα επιστρέψω αύριο. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσω».
https://www.youtube.com/embed/rYfDsA0hF5c

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ