Αθλητισμός

Επιστρέφει μετά από 7 χρόνια το ντέρμπι Βραδυποριακός – Ταλαιπωριακός

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Οριστικοποιήθηκε πως την Μεγάλη Τετάρτη θα γίνει ξανά για πρώτη φορά μετά το 2012 το ιστορικό ματς των παλαιμάχων του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής στο γήπεδο Νικαίας - Προοδευτικής.

Όπως είχε γράψει το Gazzetta, υπήρχε το πλάνο και η βεβαιότητα πως κάτι τέτοιο θα γινόταν πράξη. Έτσι το Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός που είχε σταματήσει το 2012 στα 51 ματς αρχίζει πάλι φέτος και θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη στις 17:00 το απόγευμα στο γήπεδο Νικαίας - Προοδευτικής.

Στο περιθώριο του 52ου αυτού αγώνα θα τιμηθούν παλιές σημαντικές μορφές του Ολυμπιακού όπως οι Αριστείδης Παπάζογλου που φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την απώλειά του, ο Τάκης Συνετόπουλος, ο Κώστας Πολυχρονίου  αλλά και η επίσης σημαντική μορφή του Αντώνη Ποσειδώνα. Από την πλευρά της και η Προοδευτική θα τιμήσει παλιές σπουδαίες προσωπικότητές της.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ