Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι Αγγελόπουλοι μένουν και φέρνουν μαζί τους και παρέα

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα παραμείνουν στη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και μετά το καλοκαίρι. Ποιοι θα είναι οι νέοι συμπαίκτες του.

Τα σενάρια για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζονται. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα παραμείνουν ιδιοκτήτες της ομάδας, έχοντας, όμως, συμπαίκτες στο πλευρό τους, αλλά κι ένα καλύτερο μπάτζετ για την επόμενη σεζόν σε σχέση με το φετινό που θα είναι πάνω από 12 με 13 εκατ. ευρώ.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, οι Αγγελόπουλοι δεν πρόκειται να δώσουν την ομάδα σε κανέναν άλλο επιχειρηματία (βλέπε οικογένεια Κόκκαλη), ενώ οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν θα ξεπεραστούν στους επόμενους δύο με τρεις μήνες.

Όσο για το πρώτο όνομα που ακούγεται για συμπαίκτης, αυτό είναι του εφοπλιστή Γιώργου Λεριώτη, ο οποίος είναι χορηγός στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού και συνδέεται με στενή φιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παράλληλα, , αναμένεται να ενεργοποιηθεί ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος είναι στενός φίλος με τον κ. Λεριώτη, χωρίς το θέμα να είναι προχωρημένο ακόμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ