Αθλητισμός

Ανατριχίλα στο Κάρντιφ! Κλάματα στο «αντίο» για τον πρόεδρο της Λέστερ (βίντεο)


Απίστευτες εικόνες στο γήπεδο της Κάρντιφ, όπου η ουαλική ομάδα φιλοξένησε τη Λέστερ για το πρώτο παιχνίδι των "αλεπούδων" μετά το χαμό του προέδρου της ομάδας, Βιτσάι Σριβανταναπράμπα. Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες.

Τρομερό σκηνικό στο Κάρντιφ για το «αντίο» του Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, στην πτώση του ελικοπτέρου έξω από το γήπεδο της Λέστερ, στο τελευταίο ματς της ομάδας.

Χιλιάδες οπαδοί των «αλεπούδων» ταξίδεψαν μέχρι την Ουαλία για να αποθεώσουν μία τελευταία φορά τον αγαπημένο τους πρόεδρο, ο οποίος και χάρισε στην ομάδα το ανεπανάληπτο πρωτάθλημα του 2016 στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ανατριχίλα την ώρα του ενός λεπτού σιγής, με τους παίκτες της Λέστερ να δακρύζουν από τη συγκίνηση και τον Κάσπερ Σμάιχελ, τραγικό ήρωα, να μην μπορεί να συγκρατήσει τα κλάματά του. Με μπλούζες που είχαν το πρόσωπο του Ταϊλανδού επιχειρηματία τυπωμένο πάνω τους και έγραφαν «το αφεντικό» (the boss), εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρώσος βουλευτής: Η επικείμενη επίθεση θα ανατριχιάσει την ουκρανική ηγεσία δίνοντας απάντηση στο φιάσκο της χθεσινής επιδρομής

Ποιους στόχους εκτιμά ο ίδιος ότι θα ισοπεδωθούν για να σταματήσει η παράδοση όπλων και πυρομαχικών στους Ουκρανούς
Εθνικά θέματα 0

Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι Τούρκοι λόγω της νέας φρεγάτας Belharra του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού - Φοβούνται για την ανάπτυξη ενός προηγμένου δικτύου πολέμου

Το κόστος της 4ης φρεγάτας FDI για το Πολεμικό Ναυτικό θα είναι 900 εκατομμύρια ευρώ και η ελληνική συμμετοχή θα...