Αθλητισμός

«Μπάχαλο» στο Κύπελλο, δύο ματς στον… αέρα!

Η ΕΠΟ προγραμμάτισε ματς Κυπέλλου δίχως να σκεφτεί την προσεχή αγωνιστική της Λίγκας, ζήτησε αλλαγή προγράμματος που δεν δέχεται η Super League και έτσι δύο αναμετρήσεις είναι στον... αέρα!

Πρόκειται για το Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός με τις δύο ομάδες να έχουν κληθεί να αγωνιστούν στο Κύπελλο στις 27 του μήνα, ημέρα Πέμπτη. Ωστόσο και οι δύο έχουν παιχνίδι πρωταθλήματος το Σάββατο, κάτι που σημαίνει πως υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να γίνει η αναμέτρηση του Αγρινίου στο Κύπελλο. Το άλλο ματς είναι το Πανιώνιος - Λάρισα, που επίσης έχει οριστεί στο Κύπελλο την Πέμπτη. Και αυτό διότι επίσης η ΑΕΛ έχει επίσης παιχνίδι πρωταθλήματος το Σάββατο (με τα «καναρίνια»). Η ΕΠΟ αξίωσε από την Super League να αλλάξει τα ματς, η Λίγκα δεν το δέχεται και το πρόβλημα έγκεινται πως δεν μπορούν να...  πάνε και την Τετάρτη,.

Και αυτό γιατί οι «κυανοκίτρινοι» παίζουν αύριο με τη Λαμία οπότε και τότε δεν θα έχει παρέλθει το 48ωρο, ενώ η άλλη αναμέτρηση «κολλάει» στους «κυανέρυθρους», αφού σήμερα θα υποδεχθούν τον Ολυμπιακό, άρα και για εκείνους δεν θα έχει παρέλθει το απαιτούμενο χρονικό διάστημα.

gazzetta.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ