Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Με αμφισβητούμενο πέναλτι, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μπει με το... δεξί στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague. Νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Με ένα πέναλτι που περισσότερο κέρδισε παρά ήταν, ο Πρίγιοβιτς παραβίασε την εστία του Παπαδόπουλου κι οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, στην πρεμιέρα της Superleague.

Ο Σέρβος επιθετικός έπεσε πριν τον ακουμπήσει ο τερματοφύλακας του Αστέρα, ξεγελώντας τον διαιτητή Αριστομένη Κουτσιαύτη στο 58ο λεπτό του αγώνα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Σάλος στην Σκωτία από τους ανεξέλεγκτους μετανάστες! 14χρονη με τσεκούρι και μαχαίρι υπερασπίζεται την αδελφή της από Πακιστανούς -Δείτε βίντεο

Μια 14χρονη στη Βρετανία εμφανίζεται σε βίντεο να υπερασπίζεται την 12χρονη αδελφή της από Πακιστανούς κρατώντας...